De Belgenland van de Red Star Line in droogdok 7

Gebruik het volledig scherm om de foto's te bekijken ( F11 toets indrukken = volledig scherm ) zeker doen !


Om snel naar een bepaalde foto te gaan in een map met veel fotos, tik gewoon een nummer in (de zoveelste foto) en druk de enter toets.


Wanneer de button "Meer info" links verschijnt, deze aanklikken en bijkomende informatie over het onderwerp van de foto wordt getoond.


Wanneer de kader rond de foto geel wordt, is er meer duiding voor deze foto, met de muis over de foto en we zien de info verschijnen.


Gebruik de toetsen van uw toetsenbord om door de fotos te gaan, handiger dan met de muis, de slideshow loopt overigens automatisch.


Enter toets = pauze/start   Escape toets = beginscherm   

Pijl  links = vorige foto   Pijl rechts  = volgende foto 

Pijl  boven = eerste foto   Pijl beneden = laatste foto  

preloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreloadpreload